Hybrid aanhanger geleverd aan Gas Unie:

Hybrid aanhanger geleverd aan Gas Unie Juli 2023 heeft Baudoin Industry een Hybrid aanhangwagen bij Gas Unie afgeleverd, met groot accu pakket en 230 volt middendruk- en hogedruk was systeem. Deze service trailer met zuiver puur E-verwarmd water d.m.v. 230 Volt is 100% schoon en zonder uitstoot!! Eén van de vereisten van de Gas Unie. […]

Tandem-asser met elektrische verwarming:

Vanaf maart 2023 zal Schoonmaakbedrijf Do Butterman in Lelystad zijn bewassing werkzaamheden kunnen doen met elektrisch verwarmd water. Deze tandem-asser is aan 3 zijden toegankelijk en naast het Baudoin Industry zuiver-water systeem en een flinke watertank, is er een RVS rack met klemmen gemonteerd, om 2 sets carbon poles ordentelijk mee te nemen. Bovendien is er ruimte voor een compacte schuifladder, zodat snel de lagere klussen kunnen worden aangepakt.

Promotion Film Baudoin Industry:

Impressie video met diverse activiteiten van Baudoin Wash Systems Industry en haar relaties.
Overview video with various activities of Baudoin Wash Systems Industry and her clients.

ISSA INTERCLEAN 2022:

Dinsdag 10 t.m. vrijdag 13 mei is Baudoin Industry aanwezig op de InterClean.

Bezoek ons op stand 02.102 in de RAI in Amsterdam.

Tuesday 10th till friday 13th may Baudoin Industry will be present at the InterClean.

Visit us at booth 02.102 in RAI Amsterdam

Weska Glas- en Geveldag:

Op 7 April van 15:00 tot 19:00u is Baudoin Industry Wash Systems aanwezig op de Weska Glas- en Geveldag. Wij tonen daar onze laatste ontwikkelingen en producten voor de glazenwasser en gevelspecialist van vandaag en de toekomst.Weska is gevestigd aan de Stolwijkstraat 74-78 in Rotterdam. Meer info op de site van Weska

Nieuwe glazenwas aanhanger geleverd:

NL: Deze gesloten tandem-asser hebben we onlangs opgeleverd. Voorzien van de laatste zuiver-water technieken, diesel kachel voor warm water en ruim voldoende waterbuffer.
Alle benodigde stelen, accessoires en reinigingsmiddelen zijn netjes geordend en altijd binnen handbereik.
Tevens is het laatste Siemens touch-screen toegepast, met alle gepersonaliseerde bediening en informatie op één scherm.

Mobiele Rolstoelreiniger opgeleverd:

Op 1 april 2021, nee het is geen grap, hebben we deze mobiele rolstoel reinigingsmachine opgeleverd. De overdracht was corona proof en de ingebouwde installatie werd met veel enthousiasme ontvangen.

Baudoin Pure Water Tankstation in Rotterdam:

Bij Weska in Rotterdam is in maart 2021 een Baudoin Pure Wash Tankstation opgeleverd. Deze Aqua Force Unit heeft een capaciteit van 13.500 tot 20.000 liter per dag…..

Klik op READ MORE onder de grote foto voor meer foto’s

Wastrailer ingericht:

In deze aangeleverde trailer met ‘asymmetrisch’ geplaatste tandem-as en 3 zijdes openingen, hebben we een uitgebalanceerde was-unit kunnen plaatsen.

Burgemeester Kleijngeld op bezoek:

Burgemeester Nol Kleijngeld kreeg een rondleiding bij Baudoin Wash Systems.