Tandem-asser met elektrische verwarming en zuiver water:

Vanaf maart 2023 zal Schoonmaakbedrijf Do Butterman in Lelystad zijn bewassing werkzaamheden kunnen doen met elektrisch verwarmd water. Deze tandem-asser is aan 3 zijden toegankelijk en naast het Baudoin Industry zuiver-water systeem en een flinke watertank, is er een RVS rack met klemmen gemonteerd, om 2 sets carbon poles ordentelijk mee te nemen. Bovendien is er ruimte voor een compacte schuifladder, zodat snel de lagere klussen kunnen worden aangepakt.

Technische specs heater:
Baudoin E-Aqua Heating op 230 V en 400V; elektrisch in de avond verwarmen van de tank.
2 Kw op 230 Volt en 6 Kw op 400 Volt, incl. circulatiepomp en keuze schakelaar.

elektrisch opgewarmd water met Baudoin E-Aqua Heating
Baudoin Compact Force 450 en ruimte voor een compacte ladder
IP65 schakelaar voor opwarming voltage