Sinds eind 2023 beschikt Baudoin over deze zeer compleet ingerichte bus, om nagenoeg elke wasklus te ondersteunen. Of het bewassing met de Baudoin Was Drone of met mankracht is, met koud of warm zuiver water onder de juiste druk; het wassen van jachten, boten, ramen, beplating en zonnepanelen geeft altijd een schoon en vlekkeloos resultaat.

English:
Since the end of 2023, Baudoin can rely on this fully equipped Mercedes Van, to support almost every washing job. Whether it is washing with our Baudoin Wash Drone or man power, with cold or warm pure water under the right pressure; washing yachts, boats, windows, cladding or solar panels. It always gives a spotless and clean result.

Een aantal specificaties:
Verhoogde Mercedes bus met luchtvering.
Slijtvaste waterdichte binnencoating
Laadruimte van 3 zijden te benaderen voor maximale bedieningsmogelijkheden.

RVS montage rack voor de volgende onderdelen:
Baudoin Aqua Force 900
Hybride verwarming (diesel en elektrisch)
Omvormer 12-24V -> 230V
880 liter watertank
Middel- en hogedruk opvoerpomp
Capaciteit tot 3 glazenwassers
2 stelen sets Trend Line 45
Eenvoudig aan te passen voor Trend Line 35 en X-Tend Line
Trend Line borstels, sponzen en wissers
Accessoires voor handbewassing
Schoonmaak- en reinigingsmiddelen
Veiligheidsmiddelen